Äntligen!

Familjen är hel igen, Nu är äntligen Cia hemma!!:)
 
T.o.m Loke blev glad! Just nu ligger de tätt intill varann på golvet och solar sig genom fönstret♥
 
Jag fick ju även hälsa på hennes valpar när jag var och hämtade henne i morse. Och guuu så söta (små krokodiler bör tilläggas)!!! Man ville ju bara ta hem alla tre:) Men de har redan fått nya hem och ikväll reser den första. Till Järlåsa om jag inte miss minner mig. Och sedan var det sthlm de andra skulle tror jag.
Cia verkar inte alls bekymrad över att inte valparna är me henne nu. Tydligen så hade de redan börjat vant av henne med dem i början på veckan så mjölken skulle börja sina i tid.
 
Fina flicka♥
-lite tanig just nu bara men musklerna byggs nog upp snabbt igen. Som sagt amning gör susen på garvidkilona, det vet vi ju redan;)

Kalas!

På Viktors kalas igår så var Simon helt klart favoriten hos Albin!
Simon=Lek farbrorn:)

Nytt

Det är de små detaljerna som gör det!:)
 
(skit kassa bilder! de såg bra ut i Iphonen men på datan vart de kassa)
 
min farmors goda kardemumma sockerkaka fick hamna på väggen och så kaffefilters hållare från favorit serien "different design"
 
Servetthållare oxå från samma favorit serie:) och fina servetter från marimekko
 
 
 
 
Gardiner är uppe sen ett tag tillbaka i hallen och lite annat små fix. Flera blommor skulle ju inte skada men så finns det ju en viss herr unge som inte kan låta bli mina blommor heller så det kanske inte är nån idé att köpa nå flera...
Och där fattas en list me över gardinstängerna ser jag nu, haha, hemma blind blir man!
 
 
Jag älskar alla vitt mot våran fina tapet i hallen. Det är vackert det! 
 
 I köket skulle jag vilja ha upp nån fin tavla och sedan hyllan som Joel har gjort sen så börjar jag känna mig rätt så nöjd:) ja eller hela bardisken ska ju fixas me men det tar vi nån annan gång!

Kommer inte på nån rubrik...

Blogg.se appen verkar vara helt nere nu... Ja jag har inte fått den att funka på över en vecka. Nu är det raderad för jag är så himla less på det! Så värst många inlägg blir det ju inte eftersom man typ aldrig sitter vid datorn länge. Jo nu gör jag det eftersom räkningar skulle betalas....
 
Idag har vi inte gjort många knop. Jag var och hämtade ut ett paket vid kungsgatan på fm och åkte sedan till gränby en sväng. Köpte mig ett par solglasögon då min lille söta son har pajat mina förra 2 par:( Jag hittade även 2 par jätte söta linnen på Vila som fick följa me hem och ett par tyg shorts från rean på H&M. Men shortsen kommer väll bli oanvända känns det som då denna sommar inte kommer bli nå av...Spyr på regnet!
 
På eftermiddagen fick sig huset en rejäl städ omgång. Att dammsuga denna yta tar sin lilla tid:) Sen när Robin kom hem så har vi suttit och planerat våran baksida. Det blev en väldigt vacker ritning...eee. Men det blir nog bra. Medans jag jobbar i helgen så ska han gräva och fylla upp är det tänkt. Nån som vill barnvakta Albin? haha.
 
Albin sover redan han, kors i taket! Han somnade till vällingflaskan han:) Varför kan inte alla läggningar vara lätta för!? Just nu är han inne i en hemsk period. Det är skrik och missnöje i typ en timme innan han somnar, fast han då är super trött. Sen vaknar han ett par gånger och skriker så man får stoppa i nappen innan vi hunnit gå och lägga oss. Vid 3 tiden ska han promt över till oss och jag försöker och försöker att få han att somna om i sin säng men det gååår inte! Man har ju inte alla ork i världen heller så där mitt inatten att fajtas me han...  Idag har han bara sovit ca 20 min på hela dagen så han var väll extremt trött.  Nä nu längtar jag riktigt till han sover hela nätter! Tänk sen när man börjar jobba me, då lär man ju vara helt död om det här fortsätter... Men det vägrar jag tänka på nu. Det är iaf 2 månader kvar tills dess:)
 
Imorgon ska jag hem till mamma och pappa en sväng. Pappa opererades akut inatt för blindtarmsinfektion han:( Shock man fick när mamma ringde igår och berättade att pappa åkt in till akuten för magsmärtor. Man blev ju rädd att det var nått allvarligt! Men nu är det iaf bra. Han är hemma och mår bra, bara ont i såret. Nyss när jag pratade me han så berömde han oss kvinnor som fött barn och de som går igenom tiden efter kejsarsnitt, haha. "Ni kvinnor måste ha en hög smärt tröskel". Ynkliga karl svara jag tillbaka! Men imorgon ska jag åka över och rå om honom lite grann iaf:)
Världens bästa pappa<3
 
Ajust ja, imorgon ska jag även åka och hämta hem min bebis!!! Cias valpar har nu blivit 8 veckor och ska få komma till nya hem. Den ena tiken ska faktiskt ut på foder hos nån i Järlåsa. Kul att det inte är så långt bort! Kanske man få se henne ibland:)
Men vad jag längtar efter att få hem Cia!! Hoppas det går bra bara... Hon var ju rätt så grinig på Loke när hon åkte, hoppas det bara var gravidhormonerna som spökade;)
 
Cias små underverk♥
 

Gårdagens utelek

 
Igår vi ju som sagt hela dagen hos mina föräldrar. Albin var ute större delen av fm där och lekte. Mormors gräsmatta och sandlåda är poppis!!:)
Den gråa tjocktröjan hade jag när jag var liten:)
 Älskade lilla unge♥
 

Midsommar helgen!

Vilken underbar midsommar helg vi har haft! Själva aftonen bjöd ju på kanon väder! Nästan så man önskade lite moln på himlen där ett tag, haha. Men jag ska absolut inte klaga! Det var nog den bästa midsommar vi firat på länge!
 
Midsommarafton åkte vi hem till svärföräldrarna på lunch. Sen gick vi ut och väntade på skrindan som skulle ta oss till midsommarängen i hagby. Skrinda kommer jag inte ihåg sist jag åkte så det var super mysigt. Albin var jätte faschinerad! Han satt och tryckte sig intill sin farmor och tittade på traktorn och allt runt omkring med stoora ögon. På midsommarängen träffade man en hel del från "byggden" som man kände, vi dansade runt midsommarstången och pick-nickade med smått och gott. Solen stekte som bara den och man höll bokstavligentalat på att flyta bort! Vi pallade nästan 2 timmar sen åkte vi tilbaka till svärisarna på fika. På kvällen sen kom 2 vänner på middag. Vi grillade, sköt lerduver, spelade spel och han även me en tur ner på logdans i gräna. Super trevlig kväll! Men fy fasen vad lätt påverkad man är asså. Jag blev bra rund om fötterna där ett tag och i gräna bjöd tydligen ja och Törn på en riktig dansuppvisning, haha. Kul vare iaf!
 
Dagen efter vaknade man upp en aningens seeeg... Ja och Albin gick över till mamma på morgonkvisten och spenderade hela dagen där. Robin kom på kvällen han me så blev det middag och sleepover där oxå. Tur var väll det att vi sov över då det bjöds på snaps till maten. Båda jag tog la sig i varsitt ben och rosévinet gick upp i huvudet direkt, haha
Det är så himla kul nu denna sommar eftersom ja varken är gravid eller ammar. Ta sig några glas till maten är göött det! 
 
Igår blev jag kvar hos mamma hela dagen me. Vi pysslade och donade i hennes kök.  Jag älskar att städa och organisera när det är hos andra;) Jag fick jätte fina rörstrand skålar av henne som hon rensade ut, Tack! så det lönade sig att vara med och plocka oxå;)
När vi kom hem blev det tjockis mat från pizzerian. Robin åkte ut med Oscar på fisketur och jag kröp upp i soffan me en godisskål och kikade på en romatisk film. Bra avslut på en bra helg!
 
 
 

Ny favorit!

Jag älskar att internet shoppa. Det är bekvämt, enkelt och så hittar man det mesta man söker:) Just nu har jag en favorit hemsida! De säljer heminredning i precis min smak, lantlig och shabby chick stil. Den här veckan väntar jag på ett stort paket från just dem. Jag väntar ivrigt på den leveransen:) Jag visar vad jag beställt när jag fått hem sakerna!
 
Klicka in här och kika vettja!
 
Denna porslins serie föll jag pladask för! Den ska beställas hem vid ett annat tillfälle:)

Onsdag

Sommar!! Ja det känns som om det blev det nu på sen eftermiddagen. Jätte härligt ute!

Idag (och dagen igår) har spenderats med min kära vän Malin. Igår var vi hos henne i Östervåla och idag träffades vi för lunch på gränby. Hennes lilla Billy börjar bli så stor, snart hela 1 år. Och det betyder ju att min lilla Albin är ännu större, haha. Tiden går verkligen sjukt fort! Malins mamma var även me hon både igår och idag. Jätte kul att träffa henne igen oxå:) Man hängde ju en del i Våla på gymnasietiden och var då hemma hos Malin när hon bodde hemma hos sin mamma. Kul var det!

Annars idag har jaäven fyllt kyl och frys med mat. Barnbidraget kom ju, höhö. Jag får alltid det insatt på kontot till den 19 varje månad och det är alltid lika lägligt med den där tusenlappen:)

Efter middagen följde ja me mamma till mormor och morfars hus. Känns så konstigt att det är sålt... De nya ägarna var där och höll på i trädgården när vi kom. De verkade jätte trevliga så de kändes faktiskt bra:) Men nu är iaf huset helt tomt och nästa vecka blir det flyttstäd.

Ja det var våran dag det. Flängt hit och dit känns det som... Imorgon ska vi ut och fara igen, haha, rastlösa som vi blivit. På torsdag har vi inget inplanerat så då ska vi ha en hemma dag! Och på fredag är det ju midsommarafton, Kul!

Lite nytt till hemmet blev det idag:) Jag unnade även mig en ny lotion och Albin ett par jeans på rean. Det är ju typ rea överallt just nu!


I bilen

Första, sista, pinsamma, och ända glasögon kortet! Så nu har ni sett ni som har tjatat, haha


Jobb helg

Ligger förtillfället på soffan å slöar med fötterna i hög läge. Ja är inte van att jobba längre, haha! Min mjukstart på nya jobbet denna helg blev allt annat än mjuk. Gårdagens 6 timmars pass blev ut ökat till 14,5 timme och dagens pass plussades på med 1 timmes övertid. Kaos är rätt ord om man vill sammanfatta denna helg med ett ord. Men kul har jag haft och jag har lärt känna helt underbara nya kollegor! Nya jobbet kommer bli toppen tror ja:) Bara man kommer in i det haha.

Men vad jag har saknat min lille skrutt! Som tur var var han vaken när jag kom hem igår kväll så jag fick pussa och krama honom lite grann:)
Idag när ja kom hem började han gråta när han såg mig och kom springandes. Som sagt vi är inte vana att vara ifrån varann. Nyttigt att jag jobbar lite för oss båda tror ja!

Ikväll blir det bara mys med familjen hemma. Hemlagad pizza, bärs, film och snacks. As bra avslut på denna helg!

Imorgon startar en fullspäckad och rolig vecka me. Frågetecken kring midsommar finns fortfarande dock. Känns som om vädret får styra vad vi gör. Men med Albin kommer vi vara hela dagen iaf! Vi kommer inte fixa barnvakt utan ska fira hela familjen tillsammans:)


Torsdag

Nu äntligen har man fått krupit ner i sängen. Jag fastnade framför filmen på nian. Ibland är det skönt att se kärleksdrama med lyckliga slut så man får gråta en skvätt. Fast de är förutsägbara:)

Idag har varit en riktigt bra dag! (alla mina dagar verkar vara bra och underbara här i bloggen va?... Haha. Tycker ja bara skriver det iaf. Men jag har lika många dåliga som bra. Jag förskönar inte mitt liv, som syrran sa, jag bara inte orkar skriva när det är tråkigt och botten:) så är det! Då fick jag det sagt oxå haha.). Iallafall så har dagen varit jätte mysig! På fm vankades det sommaravslutning på öppna förskolan och där blev vi kvar en bra bit in på em oxå:) Vädret var toppen så vi kunde sitta ute hela dan. Albin sprang runt non-stop och busade å lekte. Han älskar verkligen att vara ute den ungen! och bra är väll det:)
Lite vemodigt var det att åka därifrån sen och veta att det var sista gången... I höst väntar ju jobb och dagis så besök på ÖF hinns nog inte me. Som en fröken där sa -det är väll bara börja på nästa det. Och klappade mig på magen. Haha.

När vi kom hem så var det bara bära den djupt sovandes ungen till sängen och jag bänkade mig i solen med buffé tidningen & Robins slitz tidning. Där satt jag i nästan 2 timmar, Taack kära son!

Imorgon bra förhoppningsvis även den en bra dag! Då ska vi träffa Caroline och Wiggo i Stadsparken och leka lite å mata lite änder. Hoppas vädret är med oss (fast jag har haft ihjäl 2 spindlar nu på kvällen...). Nu får gärna denna sommar komma på riktigt! Nästa vecka är det ju för sjutton midsommar ju!

Nu krampar armar och fingrar. Nu är det go natt!


Härligt!

23.00 och det är så här ljust ute! Hur härligt är det inte?!?!


Nytt nagellack

Nästan giftigt! Haha. Men snyggt:)


Beställt!


Nu när tiden snart är inne för jobb/dagis/planering så tänkte jag att en bra almanacka vore på sin plats! Min älskade kalender app i all ära men nu vill jag kuna planera på papper, få bättre översikt och om telen pajar så har jag en back-up:)

Omslaget på almanackan var ju given. Det fick bli en bild på det käraste jag har♥


Liiista!

Länge sen ja gjorde en lista nu. Kul tidsfördriv tycker jag:) Tråkigt att läsa kanske men låt då bli...


VEM

Vem är i rummet med dig?
Inte nån.
Vem fick du senaste sms av? Lollo, som jag kom på nu att jag inte svarat på. Fy skäms!
Vem tänker du på nu? Lollo, eftersom jag tänkte på sms:et
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma. Haha. Jag och mamma. Dygnet runt. Året runt.
Vems hus var du senast i? Räknas vårat Hus? Annars så var det svärföräldrarnas igår:)
Vem önskar du var med dig nu? En vän att snacka lite skit me. Jag har en del på lager som jag vill spy ut, haha
Vem är din favoritsläkting?
Syskon är det släkting? Nä det är ju ännu närmare. Isf säger jag min moster Mia<3


VAR

Var är din mobiltelefon?På köksbordet brevid mig.
Var handlar du mest? På IcaMaxi i stenhagen. Jag älskar den butiken!
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Bas T-shirt från vila. De är bäst!
Var åkte du senast bil? Till öppnis på fm:)


VAD

Vad åt du senast?
2 st polarkaka med messmör, Favoriten!
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Blåa jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina jeans
Vad har du på fötterna? Inget, Hud,  Oranga naglar...
Vad är din favorit färg? Jag svara jämt olika på den frågan, tror jag inte har nån favorit igentligen... Svart, Rosa, vit är det just nu iaf:)
Vilken film såg du senast? Eragon igår på Tv. (När man borde ha kollat på sverige matchen...)
Vad hör du just nu? Surr från datorn och fågelkvitter genom ytterdörrn


HAR

DU NÅGONSINSovit i någon annans säng?
Ja det har ju hänt
Hånglat på en bio? Oj. Har jag det? Jag minns inte. Men det har jag kanske, iaf pussar.
Hånglat i skogen? Jepp.
Tyckt att din kusin är het?
Nä det har jag inte
Sovit naken? Jaa på sommaren
Kört över hastighetengränsen? Vem har inte det?
Målat om ditt rum? Aldrig målat om. Målat våran hall har jag ju gjort:)
Dansat framför en spegel? Haha. Alldeles för många gånger.
Fått hicka? Seriöst. Finns det människor på jorden som aldrig haft hicka?
Dumpat någon? Ja. Och jag gjorde det inte vidare snyggt. Inte något jag är stolt över.
Stulit pengar från en kompis? Nej det skulle jag aldrig göra.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja fy ja. Glömmer aldrig den gången heller!
Varit i slagsmål? Nix
Smugit ur ditt hus? Haha. Ja när man var i ungdomens glada dagar;)
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Majoriteten av mina kärlekar har varit obesvarade, så ja.
Hånglat med en främling? Definitivt.
Älskar eller saknar någon nu? Ja det är klart jag gör! Hela tiden, dygnet runt!


Some new




Äntligen har jag ett vitrinskåp!:) Och jag älskar det! Det är i den modellen som jag letat efter. Man blir så glad när man hittar precis det man vill ha!
Och som ni ser är det fyllt. Så himla skönt att allt glas och porslin är upp packat nu. Porslinet som jag ärvde från min farmors mamma var ju hela 2 flyttkartonger... Det som visas på bilden är bara hälften! Super fint är det.
Robin protesterade lite att han inte fick in sina whisky flaskor me de fick inte plats! I protest ställde han in en flaska men jag hälde upp den i en fin karaff som jag fått efter mormor och morfar:) då är det okey att han har den står där, haha.



Från senaste ikea besöket fick lite rosa flytta in hos oss:) Jag ville ju ha grön igentligen på gardiner/kuddar/matta/ljus men eftersom hallen blev målad grönt så tyckte jag det skulle ha blivit för mycket... Rosa är fint!




Jag fick även de super fina tavlorna på posten förra veckan! Bara älskar dem!
Jag vet inte riktigt vad jag ska ställa på byrån ännu men tills dess får det vara det här, lite ljuslyktor och min spargris från när jag var liten:)

Jag gillar att vårat hem har blivit pastelligt! Det är mjuka, vackra färger som jag tror att jag inte kommer ledsna på i första taget.


Baksidan höll Robin på med igår. Körde upp jord och la ut med grävmaskinen. Nu ska det finplaneras lite och fyllas upp me grus i "ute rummet". sedan är det dax för rullning av gräs och plattläggning:)

Jag har sagt det förut men jag säger det igen, Jag älskar vårat hus!
Det är precis som vi ville ha det. Visst det är lite kvar att göra men vad gör väl det:) Vi tar lite allt eftersom.

Nä nu hör jag en liten unge som har vaknat ute i vagnen, sen ska vi bege oss till särmor en sväng:)


Torka...

Var börjar man?... Veckan har gått så fort så man inte minns ett smack nästan:)

Söndagen; satt jag me större delen av min familj i bilen fram och tillbaka till Linköping och i spöregn för att se försvarets flyguppvisning. Det var jätte kul!! Mysigt med regn när man är fullt utrustad för det:) vi fick se en massa olika konster utförda i luften av diverse flygplan. Bäst är ju såklart JAS gripen;) men även de andra som tunnan och lansen var även kul att se! Och tummelisa;)

Måndagen; skulle jag ha haft en hemma dag (hade jag bestämt kvällen innan men rastlös som man är så blidde det inte så). Jag och Albin tillbringade fm hos pappa och sedan lurade ja me honom till jysk för att hjälpa mig hämta vitrinskåpet som hade kommit. På em när Albin sov (i 3 timmar!) meckade jag ihop skåpet. Ett jäkla meck!!! Visar bild senare på det, as snyggt vart det:)

Tisdagen; handling på Ica maxi och sedan kom Malin & Billy hit på lunch:) Super kul att träffa dem igen! Hon stannade hela em oxå, tiden springer iväg när man har roligt! Vår bankkontakt kom även ut och kikade på vårat bygge och hon skulle äntligen lägga om våra lån nu, skönt! På kvällen åkte jag och mamma på tupperware party hos min svärmor. Det blev en dyr kväll... För min mamma som fick betala hela kalaset hehe (hon insisterade så). Taack!

Onsdagen; tog vi en lång prommis hem till mamma och pappa för fika och lunch. Sen mot kvällsingen blev det grillning hos svärföräldrarna. Bra dag helt enkelt!

Torsdagen; Igår shoppade ja lite på ikea. Jag som bara skulle köpa 3 ramar kom ut med 2 kassar och 800:- fattigare... Ooppsi! Men skatten kom ju så det drabbade ju ingen fattig, eeee... Väl hemma igen pysslade jag me köpen och gjorde sedan en brak middag!

Fredagen; Ja idag alltså:) Dagen har spenderats i vänge hos Kim med familj. Hanna var även där så det var fullt ös med alla våra 5 barn! Kanon väder blev det oxå... Jag blev helt ställd, fick smått panik i värmen på Kims veranda, haha. Man är inte van! Jordgubbar (svenska!!!) och glass bjöd karln på till efterrätt. Satan vad gott det är!! Blev nog Albins favorit oxå tror ja:)
Nu på kvällen gjorde jag och Robin fin middag. Grillad karré, potatisgratäng, majs/chevreknyten, as god sallad och 2 olika såser på det. Albin fick grillade köttbullar han:) Mysigt att laga god mat och duka fint fast det inte är nå speciellt att fira. Eller ja vi sa i efterhand att det fick bli för våran förlovningsdag i april som vi båda glömde av;)

Ja det var i stort sätt min vecka det! Imorgon blir det några timmar jobb (på nya jobbet t.o.m:O) och sedan bär det av till Lagga för att fira min farbror som fyllt år. Vi ska även träffa el-killen och göra upp. Första och ända gången jag har haft 5 siffrigt belopp i plånboken!

Nix nu ska jag sluta mina tunga ögon, go natt!


Tidigt

Trött sliten mamma (med förkylnings munsår:( ) står och väntar på att kaffet ska bryggas fortare. Jag behöver en hink just nu känns det som! Syrrorna och pappa kommer strax och plockar upp mig så bär det av till Linköping på försvarets flyguppvisning. Ska bli kul! Regnställ är ned packat!!

Hej!


Deprimerande!

Det regnar och blåser typ orkan ute och 4 grader på det... Burr! Vi har 16,7 grader inne och inget varmvatten även på det. Dagar som denna längtar jag tillbaka till lägenheten! Blir ibland så j*vla less på att inget funkar som det ska...

Albin sover just nu fm och jag sitter med färg i min gräsliga utväxt. Lisa kommer även ut hit om en stund. Så det var väll dagens plus iaf!:) Funderar på att åka över till mamma och pappa sen och värma mig lite. Igår kväll åkte vi dit och duschade varmt och det var sååå skönt! Bjuda på grillat blev vi oxå och det var himmelskt kan jag tala om!

Igår på dan hade jag och Albin besök av en bunt med ett åringar och dess mammor. Mycket trevligt! Så kul att se att de faktiskt leker tillsammans nu:) Sötisarna! Gårdagens samtalsämne var även dagis (oväntat va? Haha). Man är inte ensam om ångest över det där! Men nu har jag bestämt att bara ha en positiv inställning till det hela. Vi tackade även ja till den platsen vi blev erbjuden så i augusti/september blir alltså min lilla skrutt ett dagisbarn och jag börjar jobba 75% (okey ett litet hjälp!!).


Du är allt!

Vad jag älskar dig min fina lilla kille!