Ja vi har hittat bil!!!!

Snart är vi ägare av en V50!!! Äntligen slipper jag min lilla skrutt:) Eller skrutt är den väll inte men nu får jag en mkt nyare:) Mamma skulle ha golfen så det inte behöver bli någon seperations ångest...
Jag är så glad!! Inte sprillans ny men en -05 iaf, wiiieee

Idag så har jag först jobbat. Imorgon så är det sommarfest på dalby så jag o Hanna var på IcaMaxi o shoppade all mat till det. Summan slutade på nästan 6000:- Ojojoj. Men men det är bara sommarfest en gång om året:) Sen efter jobbet så skyndade ja hem o så drog vi o tittade på bilen. SÅÅÅ fin är det. Ovanlig färg oxå så det är roligt, har inte sett någon annan ännu med den. Efter bil-titten så skjutsade Robin mig till Katedralskolan. För idag så började valpkursen där:) Himla skoj det var. Såå söta valpar det var där då, älskar valpar. En jätte söt dvärg schnauzer (lika Lisen<3) och en bullmastiff (jag vill ha). Så nu ska jag gå tis, tors i 4veckor så jag får pli på busfröt:)

Nej nu ska jag ta mig en kopp te o bädda ner mig i soffan. Fy jag fryser in i benmärgen nästan. Var så kallt o regnit på kursen, burrr.

(åhhh vad glad jag är för bilen!!!!)

Kommentarer
Postat av: erika

åh grattis till bileeen! vilken färg, blev jätte nyfiken?:D

2009-05-26 @ 23:20:49
URL: http://pieceofella.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback