Tjugotredje

Dan före doppare dan:) Längtar så tills imorgon! Man blir som barn på nytt, hehe. Älskar paketen och maten såklart!
Dagarna innan jul är bra mysiga dom me. Man pysslar, stökar och gör en massa mat. Nu är allt färdigt inför morgon dagen iaf. Jag ska bara baka bröd på fm så det är nybakat och gott:)

I torsdag kokade jag knäck och gjorde korv med pappa. I fredags klädde vi granen hela familjen och sen lagade jag och Robin as god middag (hjortbiff, rotfrukter, pepparsås, sallad och vin). I går gjorde jag köttbullar, kola, ischoklad och revbenspjäll här hemma. Sen på kvällen åkte vi hem till mina föräldrar på middag. Idag har jag satt upp ute granen med belysning, fixat julskinkan (aldrig mera ska jag steka den själv! 6 timmar tog det!), och nu på kvällen har vi gjort sillsallad och silltårta hos mina föräldrar. Jag var även in en sväng till mediamarket och toys'rus. Stål satte mig för att armbåga mig fram men det var as lugnt(?). Varför handla man inte alla julklapparna dagen innan för?;)

Nu ligger jag och dör lite i våran säng. Är jätte mätt och trött. Försöker att inte få mig att somna då ja måste borsta tänderna och kissa först.
(Och fylla julstrumporna åt mina grabbar hihi)

Imorgon kommer hela Robins familj hit. Linda skrev och undra om vi var redo för invasion,hehe. och JA det är vi!!:) Vi har laddat hela veckan. Albin har inte varit på dagis sen i fredags förra veckan så han är riktigt lek (röjar) sugen och längtar efter kusinen.
Glad att jag höll Albin hemma hela veckan så vi inte åkt på nån ny skit. Så här friska som vi är nu har vi inte varit på veckor:) bara för de slår väll nått till inatt...
Fy jag minns en jul när ja var liten och vi alla barn var sjuka. Det var as tråkigt att bara vara hemma och igen kom. Det vill ja inte vara me om igen!

Nä nu säger ja god natt<3


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback